Coördinator Gebiedsbureau

  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9014286
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Het Gebiedsbureau is een begrip op het platteland van Weert, Nederweert en Leudal. Functionerend als loket, netwerker, procesbegeleider en initiator van projecten is het bureau een echte kartrekker voor (oa.) de agrarische sector. Voor 2017 wordt gewerkt aan een Gebiedsbureau 2.0 en hier hebben ze jou hulp bij nodig in de rol van Coördinator. Jij bent de aangewezen persoon omdat je al een actief netwerk hebt in het buitengebied van de drie gemeentes. De lijntjes met de landbouw, ondernemers, natuur, recreatie en bewoners zijn voor jou kort, zodat je makkelijk(er) samenwerkingsverbanden op kunt zetten. Daarnaast weet jij alles af van de problematiek die er op dit moment in het gebied speelt.

Vanuit deze basis coördineer jij de doorontwikkeling van landbouw en natuur van het gebied. Succeswoorden hierbij zijn verbinden, netwerken, dialogen en oplossen!
Bereidheid op om waar nodig in de avonduren te werken is een pré. Alsmede de flexibiliteit om het aantal uren in de toekomst uit te breiden.

Functie eisen

Om deze opdracht tot een succes te maken, verwachten we van jou:
- Gebiedskennis van de regio Midden-Limburg op het gebied van natuur en landbouw en de problematieken die er op dit moment spelen.
- Aantoonbaar netwerk op het gebied van landbouw, natuur, toerisme en recreatie en plattelandseconomie in de regio Midden-Limburg.
- Parate kennis van de ontwikkelingen en beleid op het gebied van landbouw en natuur (denk aan gezondheid, nieuwe omgevingswet, POL2014).
- Aantoonbare ervaring met het voeren van dialogen met tegengestelde belangen.

Wat mag jij van ons verwachten?
Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een collectieve pensioenregeling. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy.

recruiter van de vacature

Koen Bezemer

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden