Ondersteunend Coördinator

  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9014284
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Het Gebiedsbureau is een echt begrip op het platteland van Weert, Nederweert en Leudal. Functionerend als loket, netwerker, procesbegeleider en initiator van projecten is het bureau een echte kartrekker voor (oa.) de agrarische sector. Voor 2017 wordt gewerkt aan een Gebiedsbureau 2.0 en hier hebben ze jou hulp bij nodig!
Als ondersteunend Coördinator heb je de taak om te waarborgen dat de Coördinator van het Gebiedsbureau zijn werk goed kan doen. Zo zal jij bezig zijn met het inplannen van complexe afspraken, het organiseren en verslagleggen van bijeenkomsten, werken in de kwaliteitscommissie en inventariseren en verwerken van data.

Omdat jij zelfstandig, pro-actief, oplossingsgericht en organiserend sterk bent, is het voor jou geen probleem om alles in goede banen te leiden.

Functie eisen

Het is belangrijk dat:
- Jij kennis bezit over de gebiedsontwikkeling van Weert, Nederweert en Leudal en de problematieken die er spelen.
- Jij op de hoogte bent van ontwikkelingen en beleid op het gebied van landbouw en natuur (denk aan gezondheid, nieuwe omgevingswet, POL2014).
- Jij bereid bent om ook in de avonduren te werken.
- Je in de afgelopen 10 jaar, minimaal 5 jaar een soortgelijke functie hebt uitgevoerd.

Wat mag jij van ons verwachten?
Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een collectieve pensioenregeling. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy.

recruiter van de vacature

Koen Bezemer

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden