systeembeheerder

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • Category ict
  • remoteId 9014216
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als senior Systeembeheerder Windows ben je verantwoordelijk voor het beheren van informatiesystemen en infrastucturen (t.a.v. internet, servers, soft-, middle- en hardware). Je draagt zorg voor het een adequaat en betrouwbaar functioneren van de informatiesystemen en infrastructuren conform de opgestelde prestatiecriteria en de afgesproken SLA’s. Je bepaalt en voert onderhoud uit op de technische infrastructuur, je neemt passende maatregelen op ongeoorloofde en ondeskundig gebruik van de informatiesystemen en infrastructuur, voert preventieve en correctieve maatregelen uit voor een correct gebruik en monitort, analyseert en toetst de gerealiseerde prestatiekenmerken aan de gestelde normen.
Je zult als senior Systeembeheerder Windows verantwoordelijk zijn voor het installeren van verschillende soft-,middle- en hardware. Daarnaast voer je 2e lijns support uit door incidenten/wijzigingen en systeemstoringen te analyseren, op te lossen en te communiceren aan de gebruiker. Ook ben je in de uitvoering verantwoordelijk voor het uitvoeren van capaciteit management, het beheer van de programmabibliotheken en configuratie, de identificatieadministratie en de informatiebeveiliging. Je ondersteunt en begeleidt het persoonlijke computergebruik en lost operationele problemen met applicaties op.
Als senior Systeembeheerder Windows heb je de eindcontrole over de activiteiten en werkzaamheden die verband houden met ICT en toets je RFC’s uit op toepasbaarheid, risico’s en gevolgen voor het exploitatieproces.

Functie eisen

- Je hebt HBO werk- en denkniveau met een of meerdere afgeronde informatica opleiding(en);
- Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
- Je hebt diepgaande kennis van Microsoft producten, storage, netwerken en servers;
- Je hebt kennis van incident en wijzigingsbeheer en bent ervaren in het gebruik van Topdesk;
- Je hebt kennis van automatiseringspakketten zoals back up tools, monitoring tools en je hebt kennis van hardware van Dell en HP;
- Je werkt gestructureerd en hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen;
- Je bent bereid te werken op onregelmatige werktijden (afwisselend tussen 7.00 en 19.00 uur) en bent bereid standby te staan;
- Je bent stressbestendig, integer en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
- Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed

recruiter van de vacature

Denice van der Bogt

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden