servicedeskmedewerker

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ict
  • remoteId 9014214
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als Skilled Helpdeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte (eerstelijns) ondersteuning aan de gebruikers van de systemen en applicaties. Je analyseert problemen, controleert de kennisdatabank t.a.v soortgelijke incidenten en oplossingen, houdt de kennisbank up to date en lost het probleem uiteindelijk op. Zo nodig kun je hiervoor een 2e lijns collega aanwijzen. Tijdens dit proces bewaak jij de voortgang en koppel je deze informatie terug aan de desbetreffende contactpersoon. Ook ben je verantwoordelijk voor het aansluiten van apparatuur, het installeren en configureren van soft- en hardware op werkplekken en andere devices en het wegwerken van bekabeling.
Als Skilled Servicedeskmedewerker ben je daarnaast verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud aan het servicepakket van de organisatie.. Je beheert en controleert de procedures en werkinstructies met betrekking tot de systemen en controleer je de werking van de systemen middels procedures. Je onderhoudt ook de kennisdatabank en de CMDB (Configuratie Management Database). Je zult management rapportages opstellen voor de indicator efficiency helpdesk en knelpunten en overschrijdingen van tijdslimieten signaleren en dit rapporteren aan de Manager ICT.
Naast verschillende helpdesk taken zal je ook verschillende receptie taken uitvoeren. Je registreert en ontvangt bezoekers, je informeert de desbetreffende collega(s) over de komst van hun bezoek en verwijst de bezoekers door.

Functie eisen

Je hebt een technische opleiding op MBO 4 niveau aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
- Je hebt de opleiding Microsoft MCSE desktop infrastructure gevolgd of je bent bereid deze te volgen;
- Je hebt goede kennis van automatiseringspakketten zoals Topdesk en Microsoft Office;
- Je bent in het bezit van een gedlig BHV en AED diploma, of je bent bereid deze te halen;
- Je werkt gestructureerd, je bent stressbestendig en je hebt een groot analytisch vermogen;
- Je bent representatief, klantvriendelijk en servicegericht;
- Je bent comminicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
- Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed;
- Je bent bereid te werken op onregelmatige werktijden (afwisselend tussen 7.00 uur en 19.00 uur) en bent bereid standby te staan.

recruiter van de vacature

Denice van der Bogt

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden