Registerpodoloog

  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9014213
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voeten. Wij houden ons er eigenlijk weinig mee bezig, maar voor een podoloog is dit zijn of haar werk. En voeten zijn enorm belangrijk, wist je bijvoorbeeld dat..

Je voet bestaat uit maar liefst 26 beenderen, 33 gewrichten, 107 banden en 10 spieren of pezen.

en

Volgens verschillende geneeswijzen weerspiegelen je voeten je gezondheid. De eerste symptomen van ziektes, zoals hart- en bloedvatproblemen, treden volgens hen op aan je voeten.

Wordt het belang van voeten al duidelijk? En ook het belang van goede podologen? Voor ons wel. Wij zoeken per december een registerpodoloog in de regio Utrecht.

Maar het werk van een podoloog omvat meer dan simpelweg ‘voeten’. Naast het aanmeten, ontwerpen en vervaardigen van hulpmiddelen of voorzieningen ter bevordering van mobiliteit van de mens, ben je ook verantwoordelijk voor de voorlichting, kwaliteit en administratieve afhandeling. Je voert intakegesprekken en neemt deel aan het multidisciplinair overleg. Het uitvoeren van onderzoek, analyseren van nieuwe ontwikkelingen en het deelnemen aan projecten zijn van belang voor jouw professionele ontwikkeling om zo jouw werk te kunnen optimaliseren voor de cliënt.

Functie eisen

Het is belangrijk in deze functie dat je al gewerkt hebt met apparatuur gerelateerd aan podologie. Hiernaast kun jij de conditie van de cliënt inschatten en analyseren om op deze manier zo effectief mogelijk te kunnen handelen. Je wordt gekarakteriseerd door analytisch vermogen, mensgerichtheid, klantgerichtheid en flexibiliteit. Je hebt hiernaast visie, oordeelsvermogen en je bent communicatief vaardig. Aanvullende eisen zijn:

- Academie voor Podologie/Registerpodoloog semester 1 t/m 8
- Of voltooide opleiding paskamermedewerker niveau 4
- Ervaring met getraumatiseerde en/of in onzekerheid bevindende cliënten

Naast een passend salaris (cao) bieden wij de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.
Denk jij een verschil te kunnen maken? Zie jij podologie als jouw passie en als essentieel onderdeel van algehele gezondheid? Trek dan de stoute schoenen aan en de wereld ligt aan je voeten!
Solliciteer meteen via onderstaande button of neem contact op met de Recruiter:
willemijn.boekhout@maandag.nl of 06-10202073.

recruiter van de vacature

Willemijn Boekhout

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden