Docent Wiskunde / Nask

  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9014187
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Wanneer aliens op aarde landen, functioneer jij als tolk! Wiskunde is je moedertaal en je begrijpt de processen op aarde en in de kosmos tot in de puntjes. Zover zijn we echter nog niet dus...

... tot we deze historische gebeurtenis mogen meemaken, ben jij die ene enthousiaste docent, waar leerlingen jaren na hun carrière nog met genegenheid aan terugdenken. Diegene die enerzijds de angst voor de exacte wetenschappen kon wegnemen door a², b² en c² zo klaar als een driehoekig klontje uit te leggen en anderzijds jonge Einsteins wist uit te dagen, door aan de slag te gaan met (denkbeeldige) katjes en radioactieve elementen.

Ben je gepassioneerd over je vak en bezit je tegelijkertijd het eindeloze geduld van een goede docent? Kun je leerlingen motiveren en enthousiast maken over vallende appels en getallen, zelfs als ze irrationaal zijn? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Of je nu net van de schoolbanken komt of al jaren voor de klas hebt gestaan, we hebben voor elk wat wils. Bij Maandag® verwelkomen we steeds enthousiaste professionals die een verschil weten te maken voor de volwassenen van morgen.

Wij bieden een groot netwerk aan mogelijke werkgevers binnen Limburg en een marktconform salaris. Er is steeds ruimte voor verdere ontwikkeling door mogelijke vergoedingen van opleidingskosten en online cursussen. Een leaseauto, vast dienstverband en flexibel werken behoren ook tot de opties.

Functie eisen

We kijken er naar uit om docenten wiskunde en/of NASK te ontmoeten tijdens een vrijblijvend gesprek waarin we verder kunnen ingaan op je voorkeuren en drijfveren, zodat we de juiste persoon kunnen matchen met de juiste job. Dat kan gaan van een job binnen het regulier basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, regulier voortgezet onderwijs, speciaal voortgezet onderwijs tot het mbo en hbo in de regio Limburg.

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden