Werkvoorbereider Civiel

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9014155
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Heb je interesse om in een middelgroot bouwbedrijf te werken dat zich bezig houdt op het gebied van Civiele werkzaamheden?

Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Civiel. Als Werkvoorbereider ga je leiding geven aan de werkvoorbereiders van projectteams. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, begeleiden en evalueren van (complexe) projecten en ontwerpen. Op basis van jouw kennis en ervaring ben je voor het team de vraagbaak en steun en toeverlaat bij inhoudelijke vraagstukken. Naast het voorbereiden van projectteams en het realiseren van projecten verwachten we ook van jou dat je actief meebouwt aan de ambitie van het specialisme beton om een bredere positie te verwerven in de waterbouw (aanleg van kademuren, steigers, sluizen en stuwen).

Kort samengevat worden dit jouw werkzaamheden; Beoordelen van het werk van collega’s, onderaannemers en klanten zodat projecten en ontwerpen worden uitgevoerd conform de eisen. Plannen opstellen gericht op budget- en personeelsplanning. Specificaties opstellen zodat tijdelijke en permanente constructies kunnen worden gebouwd en herbouwd binnen het kader van de klant. Tijdig vaststellen van overschrijding van tijd en kosten ten opzichte van planning en budget. Rapporteren aan klanten en interne stakeholders over de voortgang van de tender en/ of het project. Contracten beoordelen die door de leverancier zijn aangeboden. Assisteren en adviseren over de uitvoering van projecten, eventueel op locatie.

Functie eisen

Jij bied:
- een afgeronde hbo-opleiding in de richting civiele techniek.
- ervaring met autocad.

Wij bieden:
Om het werken bij maandag nog aantrekkelijker te maken bieden wij:
- een aantrekkelijk salaris
- uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
- afwisseling met zekerheid
- mogelijkheid tot een lease auto

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature, reageer dan snel via lars.bosscha@maandag.nl of 0657593439

recruiter van de vacature

Lars Bosscha

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden