Jurist Vergunningen, Toezicht en Handhaving

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9014143
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij als geen ander op de hoogte van het bestuursrecht en haal jij je voldoening uit het juridisch handhaven op het gebied van ruimte, milieu, natuur, WABO, APV en openbare orde & veiligheid? Ga met Maandag Groningen in gesprek. Wij zijn op zoek naar een Jurist Handhaving die in vaste dienst wil treden bij Maandag en vervolgens bij diverse gemeentes en omgevingsdiensten aan de slag gaat.

In de functie van Jurist Handhaving adviseer je over en draag je zorg voor de totale afwikkeling van handhavingsprocedures zoals het opstellen van juridische aanschrijvingsbrieven. Je houdt je - samen met de beleidsadviseurs - bezig met het opstellen van probleemanalyses, omgevingsanalyses en risicoanalyses. Daarnaast lever je een bijdrage aan de juridische ondersteuning van andere afdelingen. Indien nodig vertegenwoordig je de gemeente bij bezwaar en beroepsprocedures bij de rechtbank en de Raad van State.

Op dit moment hebben we een tweetal actuele opdrachten vacant, een in Drenthe en een in Groningen. De uren varieren van 24-36 uren per week en beide rollen zijn tot de zomer 2017 uitgezet.
Jouw contactpersoon voor deze vacatue is Cris Jonkers: 06-30517663 / cris.jonkers@maandag.nl

Functie eisen

- WO diploma Rechten, bij voorkeur met specialisatie bestuursrecht
- Minimaal 3 jaar recente werkervaring als jurist handhaving binnen een gemeente of omgevingsdienst
- Kennis van de Awb, Wabo, APV, Woningwet, Wro, Wm en het Activiteitenbesluit
- Je bent communicatief sterk, flexibel, stressbestendig, oplossingsgericht en denkt actief mee over procesverbeteringen

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw juridische netwerk in de wereld van Vergunningverlening, Handhaving en Toezicht te vergroten.

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden