Leerkracht Speciaal Onderwijs SO/VSO

  • Category primair onderwijs
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9014137

Over de functie

Heb jij je PABO-diploma of eerste/tweedegraads bevoegdheid en ervaring in het onderwijs en wil je graag aan de slag met een pittige doelgroep? Lees dan snel verder.

Voor het vakgebied Onderwijs is Maandag® doorlopend op zoek naar docenten die binnen het (voortgezet) speciaal onderwijs op detacheringsbasis aan de slag willen bij scholen in Zuid-Holland. Aan Maandag® de schone taak om te zorgen dat jij een passende opdracht bij een passende school hebt.

Als leerkracht SO/VSO doceer je in het cluster 3 of 4 onderwijs en zorg je dat de lesstof duidelijk en gestructureerd overkomt. Je observeert constant de leerlingen, zodat je tijdig kan inspelen op gedragsproblemen. Je kunt tegen een stootje en laat je niet van de wijs brengen door afwijkende situaties met leerlingen. Je hebt het geduld en de vaardigheid om de lesstof duidelijk en gestructureerd over te brengen. Je bent creatief in het bedenken van lesmateriaal, houdt vorderingen bij van de leerlingen en je onderhoudt intensief contact met ouders, verzorgers en je collega’s.

De opdrachten variëren. De ene keer ga je aan de slag ter vervanging van een zieke collega, de andere keer maak jij kans om op termijn in dienst te treden bij een school. Projectbasis, contract voor bepaalde of onbepaalde tijd, parttime, fulltime, korte projecten, lange projecten… alles is mogelijk!

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een PABO-diploma of een eerste/tweedegraads bevoegdheid
- Je hebt ervaring in lesgeven
- Je hebt affiniteit met leerlingen in het speciaal onderwijs
- Je bent geduldig, straalt rust uit en werkt vanuit intrinsieke motivatie
- Je bent communicatief sterk en flexibel.

Interesse? Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens
stephanie.hendriks@maandag.nl
06 83 79 84 51

recruiter van de vacature

Stéphanie Hendriks

recruiter van de vacature

Stéphanie Hendriks