Docent Speciaal (Basis) Onderwijs

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9014135
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen het onderwijs? Heb je een onderwijsbevoegdheid? Maak dan via Maandag de overstap naar speciaal onderwijs!

In het speciaal onderwijs werk je met kleinere groepen en kun je elke leerling meer aandacht geven. Je draagt intensief bij aan de ontwikkeling van het kind. Je gaat uit van wat een kind wél kan en denkt in mogelijkheden en niet in belemmeringen. Je krijgt in het speciaal onderwijs volop de ruimte om creatieve oplossingen te bedenken om kinderen te laten leren.

Je kunt goed relativeren en je hebt humor! Je biedt de leerlingen structuur en zorgt dat je tijdig inspeelt op gedragsproblemen. Je bent stressbestendig en raakt niet snel van slag door ‘afwijkende’ situaties. Je bent creatief in het bedenken van lesmateriaal en houdt goed contact met ouders, verzorgers en je collega’s.

Voor het vakgebied Onderwijs is Maandag® doorlopend op zoek naar docenten die binnen het (voortgezet) speciaal onderwijs op detacheringsbasis aan de slag willen bij scholen in Zuid-Holland. Aan Maandag® de schone taak om te zorgen dat jij een passende opdracht bij een passende school hebt.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid
- Je hebt ervaring als docent
- Je bent affiniteit met leerlingen in het speciaal onderwijs
- Je kan goed relativeren, bent geduldig en werkt vanuit passie

Heb ik je interesse gewekt? Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens:
stephanie.hendriks@maandag.nl
06 83 79 84 51

recruiter van de vacature

Stéphanie Hendriks

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden