Ervaren beleidsmedewerker milieu

  • Region flevoland gelderland overijssel utrecht
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9014127
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een beleidsmedewerker milieu. Een beleidsmedewerker met die een goed gevoel heeft voor omgeving, ontwikkelingen op het vakgebied maar ook een goed gevoel heeft voor politiek bestuurlijke verhoudingen. Van nature ben jij iemand die gewend is om je eigen weg te vinden en in een dergelijke omgeving kom je ook het best tot je recht. Je bent verantwoordelijk voor onder andere het opstellen, afstemmen en implementeren van beleid, vertegenwoordigen van de opdrachtgever in interne- en externe overleggen en inhoudelijk 'vraagbaak' voor je collega's.

Functie eisen

Jij beschikt over:
- Afgeronde relevante HBO-/WO opleiding
- Minimaal 5 jaar recente relevante werkervaring
- Werkervaring binnen dan wel voor de overheid
- Competenties: analytisch, flexibiliteit, initiatief, omgevingssensitief, communicatief- en schriftelijkvaardig, proactief, visie, zelfstandig

Dit betreft een opdracht voor meerdere jaren. Gezien de aard en de duur van de opdracht is de insteek een detachering vanuit Maandag® en niet vanuit een ZZP-erschap.

Geinteresseerd en voldoe je aan bovenstaande eisen? Reageer dan zo spoedig mogelijk middels je curriculum vitae en motivatie waarom jij dé kandidaat bent voor deze vacature.

recruiter van de vacature

Monique Schulten

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden