Docent Wiskunde / Docent Natuurkunde

  • Region limburg
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9014118
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Kunnen de leerlingen op jou rekenen? Het is oktober! De herfst heeft zijn intrede gedaan. Dit betekent dat het schooljaar in volle gang is. Kun je niet wachten tot dat je jouw expertise weer kunt inzetten op een school? Dan is dit je uitgelezen kans.
Stel je voor! Maandagochtend 8.30 uur. Je staat in je klaslokaal bij de deur je leerlingen welkom te heten. Ze zijn net allemaal uit bed gerold, op de fiets gestapt en door het regenachtige herfstweer naar school gekomen. Met een slaperig hoofdje lopen ze naar hun plek en met een zucht pakken ze hun boeken. Iedereen is binnen, je doet de deur dicht en je start de les met een leuke opening! Yes, je hebt de aandacht!
Niet iedereen zou het verwachten, maar jij als nieuwe docent op deze school, weet precies hoe je deze leerlingen moet enthousiasmeren. Je doet het net wat anders dan andere docenten en verrast de leerlingen met een boeiende, leuke les wiskunde en/of natuurkunde. Een veilig leerklimaat is daarin belangrijk. Je gebruikt diverse werkvormen om ervoor te zorgen dat de lessen interactief en leerzaam blijven. Al zin om te starten?

What is in it for you? Wij bieden jouw een marktconform salaris (LB/LC). Aantal uren is in overleg, met de mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan. Een vast dienstverband, een lease auto, vergoeding van opleidingskosten, cursussen, e-learnings, e.d. behoren tot de mogelijkheden.

Functie eisen

- Je bent docent wiskunde of natuurkunde, of in opleiding
- Ervaring minimaal door stage

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden