Docent Natuurkunde - vast dienstverband

  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • remoteId 9014113
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Krijg jij er als docent natuurkunde energie van als je het lampje bij leerlingen aan ziet gaan wanneer ze jouw uitleg snappen? Zorg je daarbij voor een goed klimaat in de klas waarbij de leerlingen geïnspireerd raken door jouw boeiende lessen? Dan heeft Maandag® een mooie baan voor jou!

Als docent Natuurkunde bij Maandag® Eindhoven is geen schooljaar hetzelfde! Doordat je gedetacheerd wordt bij verschillende scholen in de regio Eindhoven, heb je veel afwisseling in je werk. Je leert werken met natuurkundige methodes waar je nog geen ervaring mee hebt, en krijgt te maken met diverse schoolculturen. Werk je het ene schooljaar ergens waar ze volledig op de hoogte zijn van vernieuwend onderwijs, is je volgende opdracht juist weer het lesgeven op een school waar dit nog in de kinderschoenen staat. Hierbij staat jouw eigen ontwikkeling centraal! Naast de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen, zal automatisch ook je eigen netwerk groeien. Maandag® biedt de zekerheid van een vast dienstverband en de mogelijkheid tot een auto van de zaak! Is je interesse gewekt? Mail dan jouw CV door zodat wij je uit kunnen nodigen voor een persoonlijk gesprek bij ons op de vestiging in Eindhoven!

Ben jij de docent Natuurkunde van Maandag® Eindhoven, dan heb je de verantwoordelijk voor het doceren van het vak Natuurkunde aan leerlingen van het voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO en VWO). Hierbij begeleid en ondersteun je de leerlingen. Ook ontwikkel je lesmateriaal en zie je het als een uitdaging om van elke les weer een feest te maken! Signaleer je vreemd gedrag van een leerling of komen er vragen vanuit ouders, dan sta je ze ook te woord. Je woont vergaderingen bij en kijkt met veel nieuwsgierigheid naar de resultaten de toetsen en werkstukken van je leerlingen na.

Functie eisen

- 1e of 2e graads bevoegdheid voor het vak Natuurkunde of je bent in opleiding voor deze bevoegdheid
- Je hebt werkervaring opgedaan binnen het voortgezet onderwijs, minimaal in de vorm van een stage
- Je beschikt over de volgende competenties: Vakkennis, coaching en motiveren van leerlingen, flexibel
- Beschikbaar voor 0,6 – 1 fte

recruiter van de vacature

Wendy Houben

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden