Zorg Consulent

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category sociaal domein
  • remoteId 9014076
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Het begeleiden van mensen die het hard nodig hebben? Wij zoeken Zorg consulenten!

Wat doe je de hele dag?
Na een kop koffie en het opstarten van je computer bekijk je jouw agenda voor de dag. Vier huisbezoeken staan er op de planning. Voorafgaand aan deze huisbezoeken lees je het dossier goed door. Als consulent ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van hulpvoorzieningen aan mensen die daar aanspraak op maken. Uiteraard ga je eerst kijken wat een cliënt nog zelf kan. Zijn er mensen in zijn omgeving die nog kunnen helpen? Het zo goed mogelijk bepalen van de mate van hulp geeft jou voldoening.

Terug op kantoor maak je gespreksverslagen van de bezoeken en stel je een beschikking op. Soms is overleg met je collega's, zorginstellingen of andere partijen nodig. Als consulent ben je dus verantwoordelijk voor de aanvraag van begin tot eind.

Bij Maandag werk je op basis van detachering. Dit betekent dat je via verschillende contracten aan de slag kunt. Maandag investeert in jou als persoon door het aanbieden van verschillende cursussen en trainingen. Wij vinden het belangrijk dat jij alles uit je werk kunt halen. Als professional ben je namelijk nooit uitgeleerd.

Functie eisen

- Een HBO diploma richting de zorg
- Ervaring
- Minimaal 18 maanden ervaring bij een gemeente binnen functie van Zorgconsulent
- Ervaring met het systeem GWS4all
- Een klant- en servicegerichte instelling
- Stevige schoenen om in te staan
- Een proactieve instelling

recruiter van de vacature

Lars Tigchelaar

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden