Stagiair Officemanager

  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category maandag intern
  • remoteId 9014071
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Heb jij altijd een vriendelijke glimlach op jouw gezicht? Behoud jij de rust en het overzicht in drukke periodes? Team Maandag® Arnhem heeft ruimte voor een frisse stagiair ter ondersteuning van de Officemanager!

Een dag als Stagiair Officemanager bij Maandag® Arnhem is afwisselend en hectisch! Geen dag is hetzelfde in deze functie als visitekaartje van de vestiging. Het alarm is er nog niet af of het eerste telefoontje komt al binnen. Terwijl je deze aanneemt, start je jouw computer op en zie je jouw volgestroomde mailbox. Je beantwoord telefonisch vragen over Maandag® en de openstaande vacatures. Moeiteloos schakel jij de telefoon door naar de juiste contactpersoon voor de vacature terwijl je alle binnengekomen mail leest en beantwoord of doorstuurt.

Tijdens de teambijeenkomsten, waar de een na de ander enthousiast aan het woord is, maak jij een krachtige samenvatting. Alleen het nodige zet jij in de notulen, want je weet dat de Accountmanagers en Recruiters niet gestimuleerd worden door grote lappen tekst.

Je werkt samen met een team Recruiters en Accountmanagers, die jou met regelmaat aan je mouw trekken. Het ene moment ben je een kennismakingsgesprek voor een Recruiter aan het inplannen, het volgende moment controleer je de door de Accountmanager aangeleverde documenten. Je werkt Cv’s uit, waarbij je de Maandag® huisstijl duidelijk naar voren laat komen. Je werkt secuur en zelfstandig, je collega´s weten dat ze jouw uitgewerkte Cv’s niet hoeven te controleren.

Dan opeens gaat er een lichtje bij je branden; de najaarsborrel is al bijna en je moet de originele uitnodiging nog schrijven, een verrassende goodie bedenken en dan ook nog zorgen dat je collega´s het aantal genodigden correct bij je doorgeven… Jij laat je natuurlijk niet gek maken, springt vol passie in het volgende project en krijgt nieuwe energie van het ondersteunen van zo´n dynamische groep mensen.

Het team van Maandag® Arnhem kenmerkt zich door haar enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Professioneel en toch laagdrempelig, met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Functie eisen

Klinkt een stage als Officemanager bij Maandag® jou op het lijf geschreven?
- Je volgt een MBO niveau 4 opleiding of HBO Officemanagement, bij voorkeur in een (commercieel) administratieve richting
- Je zoekt een stage voor minimaal 3 maanden
- Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Je hebt ruime kennis en ervaring van MS Office

Maandag® Arnhem biedt:
- Een functie waarin je voldoende begeleiding en coaching krijgt
- Een functie waarin in jezelf voortdurend kan uitdagen om nog beter te worden in wat je doet.
- Een afwisselende stageplek met een leuke en grote groep collega’s om je heen

Interesse?
Neem zo snel mogelijk contact op met Jannie van Deelen, Officemanager bij Maandag® Arnhem, via jannie.vandeelen@maandag.nl!

recruiter van de vacature

Jannie van Deelen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden