Functioneel Applicatiebeheerder GWS4all

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category ict
  • remoteId 9014061
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Binnen het Sociaal Domein bij gemeenten ligt een belangrijke taakstelling. Namelijk het ondersteunen van burgers bij participatie in de samenleving. Zowel op werk en inkomen als op zorg wordt ondersteuning verleent. Als Functioneel Applicatiebeheerder GWS4all zorg jij dat deze ondersteuning daadwerkelijk geboden kan worden. Jij zorgt ervoor dat processen zijn ingericht, rapportages kunnen worden gemaakt en uitbetalingen kunnen worden gedaan. Kortom, jij vervuld een sleutelpositie binnen de dienstverlening van het Sociaal Domein.

Ervaar jij deze verantwoordelijkheid als een mooie uitdaging? En wil jij met je ervaring als Functioneel Applicatiebeheerder GWS4all andere gemeenten in Groningen en Drenthe ondersteunen bij het goed laten verlopen van haar dienstverlening?

Functie eisen

Als Functioneel Applicatiebeheerder GWS4all beschik je over de volgende kenmerken:
- Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau
- Je hebt aantoonbare ervaring met de dienstverlening van het sociaal domein binnen een gemeente
- Je hebt als Functioneel Beheerder of Applicatiebeheerder ervaring met het beheren van applicaties als GWS4all of CiVision
- Je bent in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse gemeentes in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de gemeente blij en beter van, maar jij ook! Maandag® biedt je een vast contract. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring als Functioneel Applicatiebeheerder GWS4all (conform de salarisschalen CAR-UWO). Wil je meer weten over de functie en de mogelijkheden? Graag kom ik met je in contact en vertel je er meer over.

recruiter van de vacature

Martin Westerhof

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden