Klantmanager Bijzondere Bijstand

  • Region zeeland
  • opleidingsniveau wo mbo hbo
  • Category sociaal domein
  • remoteId 9014057
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij ervaren in het behandelen van aanvragen Bijzondere Bijstand ? Vind je een informele werkomgeving en vastigheid belangrijk én ben je ervaren in het behandelen van aanvragen Bijzondere Bijstand? Reageer dan nu!

In de functie van Klantmanager Bijzondere Bijstand houd je je bezig met het behandelen van aanvragen bijzondere bijstand en de (uitkerings)administratie die hiermee gemoeid is. Bijzondere bijstand is bedoeld voor bijzondere en noodzakelijke (onvermijdbare) kosten die burgers niet (geheel) zelf kunnen betalen, omdat zij een laag inkomen en weinig of geen vermogen hebben. Je onderhoudt persoonlijk contact met klanten in onder meer intake- en voorlichtingsgesprekken. Je hebt een belangrijke signalerende functie binnen de organisatie.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig beoordelen en afhandelen van aanvragen bijzondere bijstand op grond van de Participatiewet, het zelfstandig beheren van een eigen caseload, het voeren van intakegesprekken, het rapporteren van de aanvragen en mutaties en het maken van de beschikkingen.

Ben jij bekend met bovenstaande werkzaamheden en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Laat dan nu je CV bij ons achter!

Functie eisen

-MBO/HBO werk- en denkniveau (aantoonbaar)
-minimaal 2 jaar ervaring in het behandelen van aanvragen Bijzondere Bijstand
-ervaring met GWS4all
-ervaring binnen een gemeente of een werk-leerbedrijf
-beschikbaar voor 32-36 uur per week

recruiter van de vacature

Melinda Roest

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden