GZ-psycholoog (vast dienstverband)

  • Region utrecht
  • opleidingsniveau wo
  • Category zorg-ggz
  • remoteId 9014056
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

De crisis heeft niet alleen financieel zijn sporen achtergelaten. De druk die werknemers voelen is op dit moment hoger dan ooit. Logischerwijs leidt dit tot een hoge mate van stress en het is dan ook niet gek dat, volgens de WHO, depressie in 2020 volksziekte nummer 1 zal zijn. Het is nu, meer dan ooit, belangrijk dat zorgverleners op hun plek komen te zitten. Zodat zij kunnen doen waar zij voor gestudeerd hebben en waar hun passie ligt; mensen helpen.

Een GZ-psycholoog haalt voldoening uit het behandelen van cliënten, zonder daarbij de kwaliteit en effectiviteit van de behandelplannen uit het oog te verliezen. Hiernaast houdt hij of zij zich bezig met de regie over deze behandelplannen om op deze manier ervoor te zorgen dat de juiste cliënten de volledige zorg krijgen die zij nodig hebben. Naast een gemotiveerde behandelaar is de GZ-psycholoog een teamspeler, en staat deze open voor het coachen van nieuwe werknemers en trainees.
Maandag® is toegewijd om de juiste professionals op de juiste plekken te krijgen. Zo kun jij anderen helpen en wij jou helpen. Deel jij onze visie? Maak dan van jouw maandag een Maandag® !

Functie eisen

Wij hebben functie-eisen, maar jij natuurlijk ook. Als Maandag® zijnde proberen wij één of verschillende opdrachten voor jou te vinden die bij jou en jouw wensen past. Een vast dienstverband bij Maandag® is de ideale manier om bij één werkgever toch verschillende werkervaringen op te doen.
Voor deze functie zoeken wij logischerwijs een BIG geregistreerde GZ-psycholoog met een open blik en enthousiaste persoonlijkheid. Recente werkervaring als GZ-psycholoog is gewenst, maar niet vereist. Wij kijken per persoon naar een passende opdracht en gaan graag het gesprek met jou aan om te kijken wat voor opdracht dit precies is.

Je komt te werken vanuit een vast dienstverband bij Maandag®. Hier hoort uiteraard een passend salaris bij, maar ook de mogelijkheid van een leaseauto. Mocht je geen interesse hebben in de leaseauto, dan krijg je € 0,19 per kilometer.
Daarnaast ga ik graag met je in gesprek over jouw ontwikkeling en eventuele opleidingsmogelijkheden, wij bij Maandag® zijn graag van toegevoegde waarde op dit vlak.
Sta je ervoor open om hierover met mij in gesprek te gaan? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen: willemijn.boekhout@maandag.nl | 06 10 20 20 73.

recruiter van de vacature

Willemijn Boekhout

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden