Officemanager Maandag® Woningcorporaties

  • Category maandag intern
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9014025

Over de functie

Houd jij ervan om snel te schakelen, kun je goed het overzicht bewaren, werk je secuur en ben jij scherp in een drukke omgeving? En ben je toe aan een veelzijdige en uitdagende functie? Dan is de functie van Officemanager bij Maandag® je op het lijf geschreven!
Voor de vestiging Woningcorporaties zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Officemanager (fulltime) die graag deel uit wil maken van een fris, gedreven en ambitieus team. Het betreft een zelfstandige functie waarbij jij er verantwoordelijk voor bent dat alle (administratieve) werkprocessen soepel verlopen. Denk hierbij aan het verwerken van personeelsmutaties in ons CRM systeem, rapportages opstellen, bestellingen doen en het beheren van het vestigingsbudget.

Daarnaast heb je ook een coördinerende rol op de vestiging. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten en bent de schakel tussen de vestiging en ons hoofdkantoor in Purmerend. Je beheert de agenda en algemene mailbox, neemt de telefoon op en notuleert tijdens de vergaderingen. Kortom, als Officemanager bij Maandag® Woningcorporaties verricht je zelfstandig en op nauwkeurige wijze werkzaamheden voor de vestiging, de vestigingsdirecteur en het salesteam en draag je de verantwoordelijkheid voor het secretariaat op de vestiging.

Dit zijn jouw competenties:
- Enthousiast
- Snel kunnen schakelen
- Communicatief sterk
- Proactief
- Nauwkeurig

Ga jij een uitdaging niet uit de weg, ben je communicatief vaardig en houd je ervan om de mouwen op te stropen? Reageer dan snel!

Functie eisen

- Je hebt een MBO 4 opleiding afgerond in de richting directiesecretaresse of vergelijkbaar
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op gedaan in een commerciële omgeving
- Je bent fulltime beschikbaar
- Je woont in of in de omgeving van Utrecht

recruiter van de vacature

Hedie Klaassen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden