Startend Projectleider

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9014015
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een opdrachtgever in het Noorden van het land ben ik op zoek naar een leergierige en ambitieuze Bouwkundige die zichzelf wil laten zien in de rol als Projectleider. Het gaat hier om een structurele functie waarbij je op termijn in dienst zult treden bij de opdrachtgever.

Wie ben jij?
Je bent een nieuwsgierige, zelfstandige mensgerichte persoonlijkheid en in staat om iets neer te zetten: een bouwer”. Jouw focus ligt op duurzame prestaties vanuit eigen verantwoordelijkheid. Door jouw flexibiliteit kun je goed schakelen op verschillende klant niveaus.

Wat ga je doen?

Vanaf de start tot en met de oplevering van een project zorg voor je voor de coördinatie en integrale bewaking van de projectmatige beheers aspecten. Door jouw inbreng verloopt het proces succesvol. Je bent gesprekspartner voor opdrachtgevers en vertaalt hun vraag naar aansprekende en werkende oplossingen. Hierbij staat altijd centraal om het beste uit gebouwen en gebieden te halen, en daarmee uit haar gebruikers. Je werkt vanuit de vestiging Groningen met als werkgebied heel Nederland. De opdrachtgever verwacht ook dat je hen kunt vertegenwoordigen bij opdrachtgevers en vervolgens daar in teams aan complexe opgaven werkt.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?
Je bent hebt een afgeronde hbo- of academische opleiding in de richting Bouwkunde en/of Vastgoed.
Je beschikt over een hands-on mentaliteit
Je hebt kennis van projectmanagementmethodes, duurzaamheidtoepassingen, aanbestedingsvormen, budgetbewaking en bouw- en projectorganisatievormen
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Je bent in het bezit van rijbewijs B
Je bent woonachting in het Noorden van het land of omgeving Zwolle

Interesse? Neem snel contact op met:
Pepijn Otto / Recruiter Bouw en Civiele techniek
06 12 98 91 76

recruiter van de vacature

Pepijn Otto

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden