Leerkracht vrije basisonderwijs

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9014013

Over de functie

Een nieuwe werkweek is weer aangebroken! De komende maanden ga jij aan de slag als leerkracht binnen het vrije basisonderwijs. Vol energie start je gezamenlijk met je collega's de dag. Vervolgens bereidt je je leslokaal voor en zorg je dat de leerlingen in een inspirerende werkomgeving terecht komen. De bel gaat! Je leerlingen komen binnengewandeld en jij begroet ze vrolijk terwijl je de deur voor ze openhoudt. Je kent de namen van de leerlingen snel, voelt je gauw thuis op een nieuwe school en weet je prima aan te passen in een hecht, creatief team.

Je hebt leuke, leerzame lessen voorbereidt waarin veel ruimte is voor eigen inbreng door de leerlingen. Door jouw enthousiasme en persoonlijk contact met de kinderen tover je iedere dag weer een glimlach op hun gezicht. Je vindt het belangrijk om goed contact met ouders te onderhouden. Kinderen in een goede sfeer veiligheid en mogelijkheden tot groei bieden staan voor jou centraal. Daarnaast denk je mee over onderwijsontwikkelingen binnen jouw school.

What's in it for you? Een marktconform salaris (LA), prima arbeidsvoorwaardenpakket, volledige reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, vakanties worden doorbetaald en mogelijk een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Functie eisen

- Je beschikt over een PABO diploma, of rondt deze op korte termijn af
- Je hebt al enige (stage)ervaring opgedaan in het vrije basisonderwijs

recruiter van de vacature

Kelly Schuijren

recruiter van de vacature

Kelly Schuijren