Leerkracht (speciaal) basisonderwijs

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9014013

Over de functie

Een nieuwe werkweek is weer aangebroken! De komende maanden ga jij aan de slag als leerkracht binnen het basisonderwijs. Vol energie start je aan je dag met een kop koffie of thee in de lerarenkamer. Vervolgens bereidt je je leslokaal voor en zorg je dat de leerlingen in een veilige werkomgeving terecht komen. De bel gaat! Je leerlingen komen binnengewandeld en jij begroet ze vrolijk terwijl je de deur voor ze openhoudt. Hier peil je hoe de vlag erbij hangt. Je doorziet al gauw welke leerlingen die dag mogelijk extra aandacht nodig hebben. Je kent de namen van de leerlingen snel, voelt je gauw thuis op een nieuwe school en weet je prima aan te passen in een hecht team.

Je hebt leuke, leerzame lessen voor je leerlingen voorbereidt en door jouw enthousiasme en persoonlijk contact met de kinderen tover je iedere dag weer een glimlach op hun gezicht. Je vindt het belangrijk om goed contact met ouders te onderhouden en bent in staat om zorgleerlingen te begeleiden. Kinderen in een goede sfeer veiligheid en structuur bieden staan voor jou centraal en je denkt mee over onderwijsontwikkelingen binnen jouw school.

What's in it for you? Een marktconform salaris (LA), prima arbeidsvoorwaardenpakket, volledige reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, vakanties worden doorbetaald en mogelijk een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Functie eisen

- Je beschikt over een PABO diploma, of rondt deze op korte termijn af
- Je hebt al enige (stage)ervaring opgedaan in het (speciaal) basisonderwijs

Indien je op termijn graag door zou willen stromen naar het speciaal (basis) onderwijs / voortgezet speciaal onderwijs dan bieden we daar mogelijkheden voor in de vorm van opleiding, coaching, meeloopdagen, etc.

recruiter van de vacature

Kelly Schuijren

recruiter van de vacature

Kelly Schuijren