Leerkracht (speciaal) basisonderwijs

  • Region limburg limburg (be)
  • opleidingsniveau hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9014013
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Een nieuwe werkweek is weer aangebroken! De komende maanden ga jij aan de slag als leerkracht op één of meerdere scholen. Vol energie start je aan je dag door alle zaken die vandaag op de planning staan op een rijtje te zetten. Je bent net klaar met het voorbereiden van je lessen en kijkt er naar uit om je nieuwe groep te ontmoeten!

Je bedenkt leuke, creatieve lessen voor je leerlingen en door jouw enthousiasme en persoonlijk contact met de kinderen tover je iedere dag weer een glimlach op hun gezicht. Daarnaast vind je het belangrijk om goed contact met ouders te onderhouden en ben je in staat om zorgleerlingen te begeleiden. Kinderen in een goede sfeer veiligheid en structuur bieden staan voor jou centraal en ook denk je mee over onderwijsontwikkelingen binnen jouw school.

What's in it for you? Een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een collectieve pensioenregeling. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Een vast dienstverband behoort ook tot de mogelijkheden!

Functie eisen

- Je beschikt over een PABO diploma
- Een afgeronde Master SEN is een pré
- Je vindt het leuk om werkervaring op te doen in verschillende onderwijsvormen
- Je hebt al enige (stage)ervaring opgedaan in het (speciaal) basisonderwijs

recruiter van de vacature

Kyra Plitscher

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden