Werkvoorbereider

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9013952
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ga jij aan de slag op de plek waar een schat aan specialistische kennis is op civieltechnisch gebied? Ben jij als werkvoorbereider toe aan de volgende trede op de weg omhoog?

Maak kennis met Maandag®! Als detacheerder in de publieke sector weten wij wat de klant zoekt. Wij zijn daarom op zoek naar een werkvoorbereider met ervaring met de definitieprocessen van binnenstedelijke projecten en stedelijke infrastructuurprojecten. Heb jij eerder ervaring opgedaan in een (complex) stedelijk gebied met infrastructuur en ben jij toe aan de nieuwe uitdaging in een veeleisende omgeving? Als werkvoorbereider ben je betrokken bij de infrastructurele projecten )bovengronds en ondergronds) en de inrichting van de openbare ruimte. Je adviseert over plannen van aanpak en programma's van eisen. Je verzorgt de technische uitwerking van schets naar ontwerp, bestek en andere contractdocumenten tot en met de aanbesteding en gunning, inclusief kostenramingen.

Sta je stevig in je schoenen, ben je niet bang om te vragen en ben je assertief genoeg om de ontwerpen en de klantspecificatie-eisen te vertalen naar een aantal separaat leesbare Programma's van Eisen, dan kan Maandag jou het volgende bieden:
- uitdagende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling, ook in de vorm van gerichte opleidingen
- een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto

Functie eisen

- HBO werk- en denkniveau
- 3 jaar ervaring als civieltechnisch werkvoorbereider
- aantoonbare ervaring met Microstation
- aantoonbare kennis van RAW en UAV systemen
- ervaring met Systems Engineering, BIM en geïntegreerde contractvormen is een pré
- recente ervaring met NCLS is een pré

recruiter van de vacature

Irene Hoogzaad

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden