Psychiatrisch verpleegkundige

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9013947
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij op zoek je verpleegkundige carrière een boost te geven in een uitdagende omgeving? Ben jij een verpleegkundige met ervaring in de psychiatrie? Binnen Maandag® Den Haag hebben wij verschillende mogelijkheden voor jou!

Werken bij Maandag® kan betekenen dat je aan de slag gaat op een gesloten afdeling van een GGZ instelling. Hierbij ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de zorg van een brede patiëntengroep. Heb jij affiniteit met deze doelgroep, maar ben jij liever onderweg om ambulante zorg te verlenen? Ook werken binnen een FACT team behoort binnen deze organisatie tot de mogelijkheden. Een andere mogelijkheid is om met dak- en thuislozen cliënten te gaan werken. Deze kwetsbare groep heeft vaak te maken met multiproblematiek, wat het werken iedere dag tot een nieuwe uitdaging maakt. Een functie waarvoor je stevig in je schoenen moet staan en waarbij het samenwerken met ketenpartners een centrale rol speelt.

Werken binnen de psychiatrie betekent werken in uitdagende en afwisselende functies. Benieuwd wat jouw volgende stap wordt in je carrière? Solliciteer snel om in een verdere kennismaking de mogelijkheden te bespreken.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundige. Het is een eis dat je ervaring hebt in de psychiatrie of met een psychiatrische patiëntengroep. Daarnaast ben je BIG geregistreerd. Jij kan onder andere snel schakelen, je bent flexibel qua inzet en je kan tegen een flinke dosis stress.

recruiter van de vacature

Thomas Labots

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden