Vast dienstverband Verpleegkundige

  • Category ggz
  • Region gelderland overijssel utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9013923

Over de functie

Een vast dienstverband gecombineerd met steeds opnieuw een passende uitdaging. Lijkt het jou interessant om als verpleegkundige ervaring op te doen bij diverse zorginstellingen? Voor de regio Gelderland ben ik op zoek naar een verpleegkundige niveau 4 en een verpleegkundige niveau 5.

Maandag® is een detacheringbureau voor de publieke sector. We krijgen zowel tijdelijke als vaste functies binnen vanuit zorginstellingen. Intramuraal, extramuraal, een functie als jeugdverpleegkundige of is de ouderenzorg meer jouw ding? Dé manier om als verpleegkundige ervaring op te doen! Samen met jou bespreken we jouw werkwensen. Waar word jij blij van? Maar ook praktische zaken als: tot hoever wil jij reizen voor jouw werk?

Functie eisen

Functie eisen
- Diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5
- Inzetbaar voor minimaal 20 uur per week

Je krijgt bij Maandag® de mogelijkheid om veel ervaring op te doen, maar wel met de zekerheid van een vast dienstverband. Nieuwsgierig naar de verschillende opdrachten en instellingen waarvoor wij werken? Voor al jouw vragen ben ik te bereiken op 06-83975998 of manon.schippers@maandag.nl

recruiter van de vacature

Manon Schippers

recruiter van de vacature

Manon Schippers