Docent Nederlands

  • Category onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9013893

Over de functie

Vrijdagochtend 8:30. De VMBO Leerlingen komen de klas binnen. Jij staat enthousiast klaar om ze de laatste dag van de schoolweek weer in het gareel te krijgen of te behouden. Beschik jij over die kwaliteit en communicatieve vaardigheden en zien wij jou na het weekend niet vóór maar in de klas staan? Tot Maandag®!

Wat ga je doen?
Je geeft les aan de onder- en bovenbouw in 3 leerwegen genoemd basisberoeps, kaderberoeps en de gemengde leerweg verdeeld over 5 dagen. Ook wordt er lesgegeven aan twee eindexamenklassen op basisberoeps en kaderberoepsniveau.
Je krijgt (indien gewenst) begeleiding bij het sollicitatieproces en begeleiding tijdens je werkzaamheden als docent. Ook vergoeden wij alle reiskosten op basis van € 0,19 per km. Uiteraard horen vakantiedagen en vakantiegeld tot de standaard voorwaarden en kunnen wij je eventueel ook voorzien van een lease auto!

Functie eisen

Naast de vereiste 2e graad onderwijsbevoegdheid Nederlands (of studerend hiervoor) is ervaring met lesgeven gewenst. Je hebt een actieve en inspirerende houding omdat je werkt met onderwijsvernieuwingen zoals het projectonderwijs en het werken met teams. Verder ben je pedagogisch sterk, kan goed differentiëren en je klassenmanagement is op orde.

recruiter van de vacature

Valery de Groot

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden