Projectleider / Directievoerder Rioleringen

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • Category overig bouw en civiel
  • remoteId 9013775
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een gemeente in het Noorden van het land zijn wij op zoek naar een Projectleider / Directievoerder die beschikt over ruime ervaring met rioolvervangingen.

Als Projectleider / Directievoerder ben jij degene die de civieltechnische projecten op het gebied van infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte uitvoert. Voor deze functie zijn we op zoek naar de Projectleider / Directievoerder die zelfstandig aan de slag gaat, praktisch werkt, stressbestendig en resultaatgericht is.
Bovenal laat jij je niet snel van de wijs brengen en ga jij met jouw oplossingsgerichte aanpak, uitdagingen niet uit de weg. Als Projectleider / Directievoerder heb je eerder projecten gedaan in het kader van rioolvervangingen. Je zult bij deze projecten
de bestekken voorbereiden en overleg voeren met alle partijen die benodigd zijn bij de tot stand koming van deze bestekken. Daarnaast zul je ook verantwoordelijk zijn voor de directievoering op verscheidene projecten tijdens de uitvoeringsfase.

Functie eisen

Wat verwachten we van je?
Je beschikt over een HTS Civiel
Je bent proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Je werkt accuraat, kunt goed overzicht houden en prioriteiten stellen.
Je bent behulpzaam en erg flexibel.
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Interesse?
Neem zo snel mogelijk contact op met Pepijn Otto, Recruiter Bouw & Civiele Techniek bij Maandag® in Groningen, via 06-12989176 of Pepijn.otto@maandag.nl

recruiter van de vacature

Pepijn Otto

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden