Directievoerder

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9013719
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als Directievoerder ben jij degene die de civieltechnische projecten op het gebied van infrastructuur en inrichting openbare ruimte uitvoert. Voor deze functie zijn we op zoek naar de Directievoerder die zelfstandig aan de slag gaat, praktisch werkt, stressbestendig en resultaatgericht is.
Jij bent iemand die ervaring heeft met de maaiveldinrichting en de infrastructuur binnen complexe gebieden, en bovenal laat jij je niet snel van de wijs brengen en ga jij met jouw oplossingsgerichte aanpak uitdagingen niet uit de weg. Als Directievoerder heb je eerder projecten gedaan rondom de plaatsing van ondergrondse afvalinzamelingsystemen en heb je ervaring met het coördineren van kabel- en leidingwerkzaamheden. Heb jij ook ervaring met het Amsterdamse 'coordinatiestelsel werken aan de weg', dan staat boven deze vacature jouw naam.

Werken voor Maandag® betekent dat je fris aan de slag gaat met een nieuwe uitdaging. Het werken in projecten trekt jou vanwege de afwisseling en omdat je graag nieuwe vaardigheden aanleert. Wat kan Maandag® voor jou betekenen? Uiteraard een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een organisatie die met je meedenkt.

Functie eisen

- HBO werk- en denkniveau
- minimaal 3 jaar recente ervaring met het coördineren van kabel- en leidingwerkzaamheden
- minimaal 5 jaar werkervaring als Directievoerder UAV op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur in een grootstedelijke omgeving

recruiter van de vacature

Irene Hoogzaad

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden