Verzorgende IG

  • Category zorg
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9013679

Over de functie

Wij zijn op zoek naar Verzorgende IG’ers voor de regio Amsterdam die per direct beschikbaar zijn voor minimaal 16 uur per week. Er zijn mogelijkheden in de wijk of intramuraal.
Ben jij toe aan nieuwe maandag?

Jouw nieuwe maandag start bij mevrouw de Vries in de wijk. Je helpt haar starten met een fris begin van de dag. Daarna pak jij je fiets naar meneer Lopez en help je met het aantrekken van de steunkousen en de medicatie.

Of start jouw nieuwe maandag vroeg op een afdeling binnen een zorginstelling? Aangekomen op de afdeling haal je kopje koffie voor je collega’s van de nacht en voor jezelf. Ondertussen bespreek je de overdracht van de nacht. Vervolgens start je met de looplijst en zorg je ervoor dat iedereen weer fris de dag kan beginnen en zijn of haar medicatie krijgt.

Als verzorgende IG heb je verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische werkzaamheden. De taken variëren van wassen, aankleden, het toedienen van medicijnen, het verzorgen van wonden tot het begeleiden van mensen.
Ben jij de verzorgende IG’er die wij zoeken? Reageer dan snel!

Functie eisen

- Diploma Verzorgende IG
- Zelfstandig werken binnen de kaders
- Observerend en signaleert vermogen
- Aantal uren on overleg

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris op basis van CAO VVT. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden