Junior jurist

  • Region gelderland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9013658
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij een (bijna) afgestudeerde HBO- of WO-jurist en heb jij stage-ervaring bij een Gemeente, Provincie, Waterschap of Omgevingsdienst opgedaan? Dan kan Maandag Arnhem je een kijkje in de keuken van diverse decentrale overheden bieden! Om jou optimaal te laten aansluiten bij overheidsland, bieden we ook een gratis 'Startklaar-traject'. Dit praktijkgerichte opleidingstraject is dé overbrugging tussen opleiding en overheidspraktijk. Deze vacature is algemeen wervend: het doel van deze vacature is professionals te leren kennen die zich herkennen in onderstaand profiel. Er is niet één concrete opdracht aan deze vacaturetekst gekoppeld, deze vacaturetekst is een dwarsdoorsnede van de opdrachten voor junior juristen die wij doorgaans ontvangen.

Maandag® is dé detacheerder binnen de publieke sector. Bij Maandag® Arnhem gaan échte vakspecialisten voor jou aan de slag voor de beste match. De accountmanager en recruiter op de vestiging in Arnhem zijn immers beiden jurist: dit stelt ze in staat om door te dringen tot de kern van de eisen én voorkeuren van zowel de opdrachtgever als die van jou, de professional. Onze samenwerking hoeft niet beperkt te blijven tot een korte opdracht: Maandag Arnhem is actief op zoek naar ervaren professionals om als contractant (jaarcontract of zelfs vast dienstverband) voor langere tijd aan Maandag® Arnhem te binden.

Wat kan Maandag® jou bieden?
• Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;
• Wij bieden een marktconform salaris volgens de relevante overheids-CAO, bijvoorbeeld CAR-UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
• Wij vergoeden alle reiskosten woon- werkverkeer op basis van €0,19 per kilometer;
• Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;
• Gedurende je opdracht word je begeleid door een Accountmanager en Recruiter.

Deze vacature is algemeen wervend van aard: bovenstaande algemene vacaturetekst is gebaseerd op de inhoud van de diverse vacatures voor junior jurist die wij de afgelopen periode hebben ontvangen. Deze vacature is niet gekoppeld aan één specifieke opdracht.

Functie eisen

- Afgeronde HBO-bachelor of WO-master rechten, afstudeerrichting (staats- en) bestuursrecht;
- Minimaal 6 maanden jaar recente (stage)ervaring in een juridische functie bij een Gemeente, Provincie, Waterschap of Omgevingsdienst.

recruiter van de vacature

Frank Heessels

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden