Recruiter

  • remoteId 9013604

Over de functie

Word jij onze nieuwe collega? Maandag® Breda is op zoek naar een enthousiaste pro-actieve en gedreven Recruiter. Je gaat je bezighouden met het werven en selecteren van talent voor onze opdrachtgevers in de non-profit sector.

Bij Maandag® Breda werk je in een enthousiast en ambitieus team van Accountmanagers en Recruiters. No-nonsense, actiegericht en een hoge mate van vrijheid in de manier waarop je je doel bereikt. Dat is kenmerkend voor de cultuur van Maandag®. Professioneel, maar ook laagdrempelig, plus genoeg ruimte voor Brabantse gezelligheid.

Als Recruiter weet je een uitstekende pool aan professionals op te bouwen. Dit doe je o.a. door middel van netwerken, searchen op jobboards en Linkedin, contact onderhouden met relevante opleidingen en op andere creatieve manieren die jij zelf bedenkt. Wanneer jouw accountmanager een vacature heeft, weet jij precies wie je als eerste gaat bellen om de vacature te bespreken.
Ondertussen heb je de accountmanager ook overtuigd van een professional met wie je vanochtend een intakegesprek hebt gevoerd. Voor hem moet een passende opdracht in ons netwerk te vinden zijn! Sterker nog, je ziet in persoonlijkheid en het profiel van de kandidaat zo veel potentie dat je hem een vast dienstverband wil aanbieden.

Tussen de intakegesprekken door ben je bezig met het up to date houden van je pool. Je behandelt o.a. binnenkomende sollicitaties en benadert professionals pro-actief. Naast het werven van nieuwe professionals ben je ook aanspreekpunt voor professionals die al voor je aan het werk zijn. Je beantwoordt vragen over o.a. de urenregistratie, het opnemen van verlof of belt ze om gewoon even bij te praten. Na het wekelijkse recruitmentoverleg heb je nieuwe energie opgedaan om vervolgens weer een pakkende vacaturetekst online te zetten. Al met al ben je met veel verschillende zaken bezig op een dag die er nooit hetzelfde uitziet.

Functie eisen

• Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
• Je hebt minimaal één jaar commerciële werkervaring
• Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus
• Je bent commercieel ingesteld en creatief met vraagstukken
• Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar

Wat biedt Maandag® jou?

• Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekende bonusregeling
• Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
• Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden
• Elke week weer een leuke maandag, waarop je met enthousiaste en gedreven collega's de mooiste resultaten boekt
• Je start je carrière bij Maandag® met een volledig verzorgde introductieweek op de Maandag® Academy
• Een frisse en dynamische werkomgeving waarin we samen actief met jouw ontwikkeling aan de slag gaan

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Anouk Goossens

recruiter van de vacature

Anouk Goossens