Beheerder Wegen

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9013599
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Vele wegen leiden naar Rome! Deze uitdrukking geeft aan dat er veel manieren zijn om je doel te bereiken. Ben jij iemand die altijd naar de mogelijkheden kijkt en doelen wilt realiseren? In de functie van Beheerder Wegen is dit mogelijk, pak je kans en solliciteer direct!

Voor een opdrachtgever in de regio Alkmaar ben ik op zoek naar een Beheerder Wegen. Uiteraard is Wegen jou specialiteit! Daarnaast heb je ook affiniteit en kennis heeft met Kunstwerken, Openbare Verlichting en Straatwerken.
Als Beheerder Wegen weet je wat jou te doen staat binnen deze functie. Je bent dagelijks bezig met strategische onderhoud, het behandelen van meldingen en het adviseren van de raad. Je bent tevens de Projectleider van de onderhoudsprojecten en samen met de Beleidsmedewerkers stel je beheer- en onderhoudsplannen op. Het is een brede functie met veel mogelijkheden om bepaalde doelen te realiseren en alle wegen naar Rome te laten leiden! Voor deze vacature wordt dan ook een gedreven Beheerder gezocht die van aanpakken weet.

Functie eisen

Functie eisen:
- Diploma HBO Civiele Techniek
- Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie binnen een gemeente
- Ervaring met het beheersysteem Gisib (pré)
- Zelfstandig, pro actief en bestuurlijk sensitief

recruiter van de vacature

Inge de Moor

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden