Werkvoorbereider Bouw

  • Category civiel
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9013463

Over de functie

Organisatorisch sterk, technisch goed onderlegd en ervaring als Werkvoorbereider in de bouwsector? Ter uitbreiding van ons team Bouw en Civiele techniek in Groningen zoeken wij een werkvoorbereider Bouw.

Als werkvoorbereider ben je zelfstandig verantwoordelijk voor een aantal klussen. Voor deze klussen doe je de inkoop voor woning- en utiliteitsprojecten, maak je de detailplanningen en bewaak je de voortgang van de projecten. Hierbij signaleer en bereken je meer- en/of minderwerk en onderhoud je contacten over de planning en organisatie met alle in- en externe betrokkenen bij het project (bijvoorbeekd onderaannemers en leveranciers).

Je bent onderdeel van het projectteam en werkt nauw samen met projectleiders, calculators, uitvoerders en andere werkvoorbereiders. Tevens instrueer je de tekenaars van de externe tekenbureaus en controleer je de technische uitwerking en compleetheid van de projecten. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden is een proactieve houding richting de opdrachtgever, de collega onderaannemers en de organisatie een vereiste.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde MBO- of HBO opleiding in de richting van bouwkunde
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een functie als werkvoorbereider bij een aannemer
Je hebt ervaring met AutoCAD, calculatieprogramma's en het inkopen van materialen, enige ervaring met Revit is een pré
Je hebt goede planningsvaardigheden
Je bent sociaal vaardig en beschikt daarnaast ook over commerciële vaardigheden

recruiter van de vacature

Pepijn Otto

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden