Docenten

  • Region limburg
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9013429
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

This must be your lucky day! Wij zijn namelijk op zoek naar jou! Je bent een gepassioneerde docent en wilt graag jouw steentje bijdragen aan goed onderwijs!

Misschien ben je die doorgewinterde docent die de klappen van de zweep kent of ben je een groot aanstormende talent, (bijna) klaar om voor de klas te gaan?

Wij bespreken graag vrijblijvend samen met jou wat de mogelijkheden zijn binnen het reguliere basisonderwijs, speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs, speciaal voortgezet onderwijs, regulier voorgezet onderwijs, mbo en hbo in de regio Limburg.

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw drijfveren, wat jij belangrijk vindt en hoe jij je leerlingen enthousiast krijgt. Ben jij ook nieuwsgierig naar Maandag® en wat we voor je kunnen betekenen!? Kom dan snel kennismaken.

What is in it for you? Een groot scala aan opdrachtgevers. Wij bieden jouw een marktconform salaris (LA/LB/LC). De mogelijkheid flexibel te werken. Een vast dienstverband, een lease auto, vergoeding van opleidingskosten, e-learnings, zoals GoodHabitz, etc. behoren tot de mogelijkheden. Het mooiste, je hoeft er niets voor te doen, want wij gaan op zoek naar een mooie, passende opdracht.

Functie eisen

- Doorgewinterde docent mét bevoegdheid of
- Nieuw onderwijstalent in opleiding tot leerkracht / docent / onderwijsassistent

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden