Docenten 2016 / 2017

  • Category onderwijs
  • Region limburg
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9013429

Over de functie

Het is oktober! Het schooljaar is in volle gang. De dagen worden korter, de bomen kleuren rood, geel en oranje. De klok wordt binnenkort weer een uurtje verzet en zelfs de herfstvakantie staat al voor de deur. Ondertussen blijven zich volop ontwikkelingen voordoen in het onderwijs. Bij Maandag® zijn we daarom doorlopend op zoek naar gepassioneerde docenten die hun steentje willen bijdrage en van iedere dag een succes weten te maken.

Misschien ben je die doorgewinterde docent die de klappen van de zweep kent of ben je een groot aanstormende talent, klaar om voor de klas te gaan of is dit wellicht hét moment om een carrièreswitch te maken?

Wij bespreken graag vrijblijvend samen met jou wat de mogelijkheden zijn binnen het reguliere basisonderwijs, speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs, speciaal voortgezet onderwijs, regulier voorgezet onderwijs, mbo en hbo in de regio Limburg. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw drijfveren, wat jij belangrijk vindt en hoe jij je leerlingen enthousiast krijgt. Ben jij ook nieuwsgierig naar Maandag®!?

What is in it for you? Een groot scala aan opdrachtgevers. Wij bieden jouw een marktconform salaris (LA/LB/LC). De mogelijkheid flexibel te werken. Een vast dienstverband, een lease auto, vergoeding van opleidingskosten, e-learnings, zoals GoodHabitz, etc. behoren tot de mogelijkheden. Het mooiste, je hoeft er niets voor te doen, want wij gaan op zoek naar een mooie, passende opdracht.

Functie eisen

- Doorgewinterde docent met bevoegdheid of
- Nieuw onderwijstalent eventueel nog in opleiding of
- carrièreswitch richting onderwijs

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden