Docent Nask

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9013427
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij de docent die op een enthousiaste manier chemie overbrengt op je leerlingen? Maandag® Groningen is op zoek naar een Docent NaSk voor 12 lesuren per week.
Je bent verantwoordelijk voor het doceren van het vak NaSk aan leerlingen van de onderbouw HAVO en VWO. Daarnaast heb je oog voor het begeleiden en ondersteunen van je leerlingen. Je lessen bereid je goed voor en je kijkt de toetsen en werkstukken na. Verder draag jij je steentje bij aan het ontwikkelen van het lesmateriaal. Daarnaast neem je deel aan vergaderingen en deelt waar nodig je kennis en ervaring.
Naast het voorbereiden en geven van de lessen ben je voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de prestaties van je leerlingen te verbeteren. Bij Maandag® krijg je de mogelijkheid om je onderwijsnetwerk te vergroten en je ervaring verder uit te breiden. Je ontvangt een salaris conform de onderwijs cao en krijgt uiteraard de schoolvakanties doorbetaald.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid of bent in de afrondende fase van de lerarenopleiding
- Zorgdragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen NaSk binnen het Voortgezet Onderwijs of Middelbaar Onderwijs
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het lesgeven van NaSk
- Je weet leerlingen te motiveren, hebt natuurlijk overwicht en bent flexibel

Neem voor meer informatie contact met mij op via alet.boerma@maandag.nl of 06 12 22 68 44.

recruiter van de vacature

Alet Boerma

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden