Docenten gezocht!

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9013274
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Wil jij werken vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® en ben je niet bang om het verschil te maken?
Voor diverse scholen in de regio Groningen en Drenthe ben ik op zoek naar docenten Nederlands, Duits, Engels, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie en economie.

Als docent zijn de eerste stappen in de praktijk vaak het spannendst. Het moment waarop je het geleerde vanuit je opleiding in de praktijk brengt.
Vanaf dit schooljaar biedt Maandag® naast jouw reguliere werkzaamheden als docent het Maandag® Startklaar Onderwijs traject aan. Het traject bestaat uit de training groepsdynamica in de praktijk, coaching on the job en diverse intervisies.
Vanuit deze intensieve begeleiding helpt Maandag® Startklaar je op weg.

Bij Maandag® krijg je de mogelijkheid om je onderwijsnetwerk te vergroten en je ervaring verder uit te breiden. Je ontvangt een salaris conform de onderwijs CAO en krijgt uiteraard de schoolvakanties doorbetaald.

Kom jij ons onderwijs team versterken? Neem contact met mij op via alet.boerma@maandag.nl of 06 12 22 68 44 en ik zal je meer vertellen over het traject.

Functie eisen

- Afgestudeerd of in opleiding tot Docent Nederlands, Duits, Engels, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie en economie (1e of 2e graad)
- Ervaring met lesgeven binnen het voortgezet of middelbaar onderwijs
- Je bent een enthousiaste docent en pedagogisch en didactisch vaardig

recruiter van de vacature

Alet Boerma

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden