AVO Docent voortgezet speciaal onderwijs

  • Category onderwijs
  • Region noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9013122

Over de functie

AVO Docenten opgelet! Maandag® Breda is op zoek naar die ene AVO Docent die van alle markten thuis is. Als AVO Docent zijn jouw pedagogische vaardigheden sterk ontwikkeld en beschik jij over een stevig klassenmanagement. Wij zoeken een docent met een sterke persoonlijkheid.

Je zoekt een uitdaging als AVO docent binnen het voortgezet speciaal onderwijs (Cluster 4), waarbij je de verantwoordelijkheid hebt voor klassen met jongeren tussen de 6-20 jaar met verschillende gedragsproblemen. Kwalitatief goed onderwijs vind jij ontzettend belangrijk. Jij bouwt vanuit een goede vertrouwensband met de leerling aan een passende manier van onderwijzen. Jouw manier van lesgeven kenmerkt zich door geduldige omgang met leerlingen. Daarnaast heb je oog voor het individu en weet je al deze competenties op een juiste manier te benutten om jouw leerlingen van dienst te zijn.

Functie eisen

Functie-eisen
- Minimaal twee jaar ervaring in het verzorgen van AVO lessen in het voortgezet speciaal onderwijs.
- Pedagogische, vakinhoudelijke en didactische vaardig.
- Daadkrachtig, doorzettingsvermogen.
- Je hebt affiniteit met cluster 4 leerlingen.

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring .

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Pittig? Ja. Leuk? Absoluut! Als jij voldoening haalt uit het lesgeven, begeleiden en coachen van leerlingen die het hard nodig hebben, dan ben jij geknipt voor deze uitdaging! Solliciteer direct door te mailen naar: stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766.

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden