Taal Docenten gezocht!

  • Region noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9013093
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Nederlands, Engels, Duits en Frans één-voor-één bijzondere talen die vragen om docenten met passie voor hun vak! Maandag® Breda is voor het komende schooljaar op zoek naar 1e of 2e graad bevoegde Taal Docenten. Heb jij een passie voor de Nederlandse, Engelse, Duitse of Franse taal en zie jij het als je taak om jouw taalkennis over te dragen op leerlingen, solliciteer dan direct!

Het kost jou geen moeite je enthousiasme voor taal over te brengen. Leerlingen bij de les krijgen en houden door het bieden van structuur en een creatieve manier van lesgeven is op je lijf geschreven. Pedagogisch en didactisch ben je goed onderlegd. Daarnaast heb je ook oog voor het individu en weet je jouw leerlingen te begeleiden naar een optimaal resultaat.

In de functie van Docent Nederlands, Engels, Duits of Frans ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van lessen binnen het voortgezet onderwijs. Naast het doceren, begeleid je leerlingen en neem je deel aan (vaksectie)vergaderingen.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een 1e of 2e graad bevoegdheid of in de afrondende fase van je opleiding
- Je hebt al relevante ervaring voor de klas binnen het voortgezet onderwijs
- Je bent vakinhoudelijk sterk, enthousiast, pedagogisch en didactisch vaardig

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring .

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Geprikkeld door deze vacature? Neem dat direct contact met mij op door je CV te mailen naar: stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden