Allround Beleidsmedewerker RO/Fysiek Domein

  • Region limburg
  • opleidingsniveau wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9013030
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Start van de dag, eerst even een kop koffie. “Ah goed dat ik je hier tref, misschien weet jij dat wel! Wat gaan we eigenlijk doen met die archeologische vondsten bij het bouwterrein?”.
Bij de lunch gebeurt hetzelfde. “Mag ik even aanschuiven? Zou jij het misschien leuk vinden om deel uit te maken van een projectteam dat zich bezig gaat houden met het zomerfestival aan het meer?”
Zelfs in de garage weten ze je te vinden. “Collega! Goed dat ik je nog even zie. Wanneer denk je dat beleidsstuk over de herindeling van het winkelcentrum af te hebben? Dan kunnen we hopelijk volgende week de presentatie inplannen!”

Zo zou zomaar eens jouw maandag er voor de rest van 2017 uit kunnen zien. Onze opdrachtgevers in Limburg zijn vaak op zoek naar allround beleidsmedewerkers RO/Fysieke Leefomgeving om de afdeling Ruimtelijke Ordening te komen versterken. Hoofdzakelijk ben je bezig met de portefeuille RO/Fysiek Domein. De functietitel is allround, dus naast de Ruimtelijke Ordening ben jij voor je collega’s een onuitputtelijke bron van kennis. Misschien niet altijd vragen uit het vakgebied RO, maar jij stort je graag in iets nieuws! Bijvoorbeeld Archeologie of Cultuur. Je hoort de vraag aan, verdiept je in het onderwerp en brengt een advies of oplossing.
Als beleidsmedewerker blijf je op de hoogte van de lokale en Provinciale ontwikkelingen, je analyseert problemen en komt met oplossingen. Deze onderbouw jij bij het management en het bestuur. De uitvoering van het beleid komt ook op jouw bordje terecht, waarbij je een adviserende rol speelt.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?
• Je bent in het bezit van een WO Rechten diploma.
• Je hebt al minimaal 5 jaar gewerkt als beleidsmedewerker binnen een (semi)overheidsinstantie.
• Je bent 32 uur per week beschikbaar.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een collectieve pensioenregeling. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy en online trainingen van GoodHabitz.

recruiter van de vacature

Koen Bezemer

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden