Bouwplantoetser

  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9013026
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Sta jij graag centraal in de besluitvorming omtrent bouwplannen? Dan is dit jouw kans op een nieuwe maandag.

Als Bouwplantoetser heb jij invloed op het aanzicht van de stad en ben je verantwoordelijk voor de aanvraag van bouwvergunningen.

Jouw baan:
De verschillende gemeentes in de regio Utrecht bieden een grote verscheidenheid binnen de Ruimtelijke Ordening. Niet alleen het aantal nieuwbouwprojecten, monumenten, inwoners en type woningen wordt hierdoor bepaald, maar ook de bedrijfscultuur binnen de gemeente is hiervan afhankelijk. Bij Maandag® wordt er zorg geboden aan het vormen van een persoonlijk plan en wordt de juiste vacature aan jou gekoppeld. Zo sta jij zelf centraal binnen jouw eigen carrière en sta jij centraal in de besluitvorming omtrent de bouwplannen die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeur.

Jouw werkdag:
Als bouwplantoetser beoordeel je aanvragen voor de activiteit bouwen en slopen op basis van het bestemmingsplan, Bouwbesluit en plaatselijke verordeningen/nota’s. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het zorgdragen voor en coördineren van aanvragen om vergunningen en meldingen in het kader van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht. Verder beoordeel je bouw- en sloopplannen op de technische aspecten uit het Bouwbesluit. Denk hierbij aan het inzetten van Bouwfysische kennis en bijvoorbeeld kennis op het gebied van brandveiligheid. Ook toets je dagelijks plannen aan de hand van het bestemmingsplan, welstandsnota en gemeentelijk beleid. Tot slot stel je adviezen, brieven en besluiten in heldere en juridische juiste bewoording op. Bij een aantal gemeentes in de regio Utrecht wordt er bereidheid gevraagd tot deelname aan Frontoffice diensten. Dan ga je met aanvragers in gesprek en voorzie jij hen van advies met betrekking tot zowel grote als kleine bouwplannen.

Functie eisen

• Gemeentelijke werkervaring (ca. 3 jaar) als bouwplantoetser of vergunningverlener
• Een relevante afgeronde opleiding, bijvoorbeeld HTS Bouwkunde
• Afgeronde trainingen en cursussen zoals ABW 1 en 2 en Bouwbesluit 2012 zijn een pré
• Het aantal uren per week is bespreekbaar

Wat bieden wij?
Verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met de recruiter: anouk.mulder@maandag.nl of 06- 22 922 864.

recruiter van de vacature

Anouk Mulder

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden