Commercieel Recruiter

  • Category maandag intern
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9012967

Over de functie

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een commercieel Recruiter voor de vakgebieden Bouw & Civiele Techniek, ROVM (Ruimtelijke Ordening, Verkeer & Milieu) en Onderwijs.

Om een beeld te krijgen van de functie is hier Recruiter Karlijn Verhagen aan het woord:

Hoe ziet de dag van een Recruiter bij Maandag® eruit?
Ik begin de dag met mijn mailbox. Hierin komen vragen vanuit mijn professional binnen, sollicitaties op mijn vacatures die online staan en interne communicatie. Na een kort en efficiënt overleg met mijn Accountmanagers ga ik aan de slag met de vacatures die we op dat moment hebben. Ik zet verschillende lijntjes uit met als doel het maken van de juiste match!

Wat zijn nog meer werkzaamheden die bij de functie van Recruiter bij Maandag® horen?
Ik publiceer vacatures van concrete aanvragen en/of ter werving, dit gebruik ik voor mijn pool opbouw. De CV’s die binnenkomen via de website, LinkedIn en verschillende jobboards neem ik in behandeling en met interessante profielen plan ik een kennismakingsgesprek. In zo’n gesprek zoom ik in op iemands ervaringen, karakter en werkwensen. Ik kan wel zeggen: ‘geen dag is hetzelfde bij Maandag®.’

Wat moet een goede Recruiter in huis hebben?
Als Recruiter weet je door middel van searchen, netwerken, hunten en het beheren van jouw relaties een uitstekende pool op te bouwen van professionals. Jij bent de persoon die het verschil maakt en alle touwtjes in handen heeft. Je kent jouw verantwoordelijkheden en krijgt hierdoor een hoge mate van vrijheid in de manier waarop jij jouw doelen behaald. Jouw commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat je zo veel mogelijk matches maakt en is de sleutel tot succes (bonus).

Kun je wat vertellen over de sfeer binnen het team?
Het team van Maandag® Arnhem kenmerkt zich door haar enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Professioneel en toch laagdrempelig, met meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.

Functie eisen

- Beschik je over HBO werk- en denkniveau?
- Ben je een goede gesprekspartner op diverse niveaus?
- Kan je snel schakelen en beschik je over een grote dosis doorzettingsvermogen?
- Omschrijf jij jezelf als proactief, sociaal, commercieel, ondernemend en een echte netwerker?
- Heb je bij voorkeur werkervaring in recruitment of sales?

Schrijf dan een verrassende motivatie en solliciteer vandaag nog!

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden