Klantmanager Inkomen

  • Category sociaal domein
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9012944

Over de functie

Kick jij erop om moeilijke besluiten te nemen en voel jij je helemaal thuis in de sociale wet- en regelgeving, waarbij de klant altijd centraal staat? Dan ben jij wellicht de Klantmanager Inkomen ter uitbreiding van ons vaste team voor Maandag® in Leeuwarden!

Als Klantmanager Inkomen bij Maandag® handel je aanvragen, mutaties en bijvoorbeeld fraudeonderzoeken in het kader van de WWB af. Je brengt zelfstandig rapportages en adviezen uit over de rechtmatigheid van uitkeringen van cliënten en hebt daarvoor persoonlijk contact met je klanten door middel van intake- en voorlichtingsgesprekken. Het is jouw doel om te bepalen of jouw klanten recht hebben op een uitkering of andere voorziening. Jij helpt de burger vooruit!

In deze functie als Klantmanager Inkomen bij Maandag® komen jouw sterke punten helemaal tot hun recht. Je weet de klanten aan te spreken op houding en gedrag en denkt vanuit mogelijkheden. Dat vraagt een open persoonlijkheid en zeer goede coachende vaardigheden waarbij je uitmuntende sociale en contactuele vaardigheden hebt. Je hebt een grote mate van accuratesse en zelfstandigheid en je bent klantgericht, resultaatgericht en hebt natuurlijk plezier in werken.

Functie eisen

Ben jij de Klantmanager Inkomen die Maandag® zoekt ter uitbreiding van ons team, dan mag je natuurlijk wat van ons verwachten! Zo bieden wij een vast marktconform salaris (of meer) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; indien nodig bieden wij een lease-auto aan, word je uitstekend begeleid vanaf kennismaking tot en met het uitvoeren van een leuk project door een vaste recruiter, zijn er opleidingsmogelijkheden en bestaat een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Natuurlijk hebben we vanuit onze kant ook enkele eisen:

Een afgeronde relevante hbo opleiding, bijvoorbeeld richting sociaal juridische dienstverlening;
Minimaal een jaar gemeentelijke werkervaring;
Bekend met GWS en relevante wetgeving;
Een klantvriendelijke en professionele uitstraling;
En natuurlijk zin in een nieuwe uitdaging, een nieuwe Maandag!

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

recruiter van de vacature

Anne-Wil Bloem

recruiter van de vacature

Anne-Wil Bloem