Docenten NaSk 1e & 2e Graad

  • Category onderwijs
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9012937

Over de functie

Docenten Natuurkunde en Scheikunde opgelet! Maandag® Rotterdam is per direct op zoek naar docenten 1e of 2e graad. Zoek jij een uitdaging met veel flexibiliteit in regio Rotterdam? Lees dan snel verder!

Op basis van een tijdelijk of vast dienstverband ga je de uitdaging aan op diverse scholen. Je geeft les binnen het Voortgezet Onderwijs en weet je jouw leerlingen enthousiast te maken voor de vakken Natuur- en/of Scheikunde. Jij leert jouw leerlingen hoe de wondere wereld van deze vakken eruit ziet, op een manier die tot de verbeelding spreekt. Als docent beschik je over een sterk klassenmanagement en weet je goed te differentiëren binnen de klassen waarvoor jij verantwoordelijk bent. Door een goede voorbereiding heb jij jouw lessen onder controle en weet je op een creatieve manier de lesstof over te brengen. Daarnaast heb je oog voor de leerling die extra hulp nodig heeft maar weet je ook de leerling die een uitdaging zoekt te prikkelen.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid of studerende hiervoor
- Je zorgt voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen NaSk binnen het Voortgezet Onderwijs.
- Je weet met jouw enthousiasme de leerlingen te motiveren en heb je natuurlijk overwicht en ben je flexibel.

Ben jij die gedreven Docent Natuurkunde en/of Scheikunde die wij zoeken? Solliciteer dan direct door je CV te mailen naar bibian.janssen@maandag.nl of bel: 06-82019906

recruiter van de vacature

Bibian Janssen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden