WMO Consulent - Vast dienstverband

  • Region noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category sociaal domein
  • remoteId 9012930
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij een enthousiaste professional met kennis van de WMO? Beschik jij over goede gesprekstechnieken en overtuigingskracht? Dan kom ik graag met je in contact!

Voor diverse gemeenten in Noord-Brabant en Zeeland ben ik op zoek naar ervaren WMO Consulenten. Als allround WMO Consulent ben jij het eerste aanspreekpunt voor burgers in het kader van de WMO. Je indiceert de noodzaak voor een voorziening op grond van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Hierbij draag je zorg voor de behandeling en afhandeling van WMO-aanvragen. Tevens kun je denken aan aanvragen op het gebied van woningaanpassingen, vervoersvoorzieningen, rolstoelen, huishoudelijke hulp, individuele begeleiding en dagbesteding. Je onderzoekt de aanvraag op rechtmatigheid en stelt een indicatie ten behoeve van de besluitvorming. Dit doe je door het voeren van een keukentafelgesprek. Tijdens deze huisbezoeken breng je samen met de cliënt de problemen in kaart. Je gaat op zoek naar oplossingen. Vervolgens verwerk je dit alles in een rapportage en stel je een beschikking op. Indien nodig overleg je met externe instanties, collega’s en leveranciers.

Het werk als WMO consulent is erg divers en in jouw rol houd jij je dus bezig met het zelfstandig afhandelen van alle aanvragen. Kortom, je bent verantwoordelijk voor het proces van A tot Z.

Functie eisen

- HBO werk- en denkniveau
- Kennis van GWS4all is een pré
- Relevante werkervaring binnen een gemeente
- Kennis van de WMO
- Beschikbaar voor 24 - 36 uur

Competenties: empathisch vermogen, overtuigingskracht, goede gesprekstechnieken

Wat biedt Maandag® jou?
- Een vast dienstverband bij Maandag®
- Wij bieden een marktconform salaris volgens CAR-UWO cao
- Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer, een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden
- Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen
- Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter
- Uiteraard maken pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook onderdeel uit van de voorwaarden

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Melinda Roest

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden