Bouwkundige (startersfunctie)

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9012854
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Bouwkundige achtergrond en zeer overtuigd van de richting waarin jij verder wilt? Of juist het tegenovergestelde en ben jij nog op zoek naar hetgeen dat écht bij je past? Dan staat Maandag voor je klaar om je te helpen groeien!

Vanuit onze vestiging in Groningen zijn wij op zoek naar Bouwkundigen die namens Maandag aan de slag willen bij aannemers, ingenieursbureaus en (semi) overheden. Je kunt hier denken aan functies als Werkvoorbereider/ Calculator, Tekenaar, Inspecteur, Constructeur, Uitvoerder of Bouwkundig adviseur.
Gaat jou voorkeur uit naar het verder specialiseren in een functie? Of toch naar het breder ontwikkelen in verschillende functies bij diverse opdrachtgevers? In samenspraak met jou bepalen we een ontwikkeltraject waarin jij je door kunt ontwikkelen.

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding - Bouwkunde
- Relevante werk- of stage ervaring
- in het bezit van VCA
- Woonachtig in de regio Groningen


Ben jij de Bouwkundige die Maandag® zoekt, dan bieden wij een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo valt er over een lease-auto te praten en bestaat een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.66

recruiter van de vacature

Pepijn Otto

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden