Verpleegkundige - Vast dienstverband

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9012731
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Wil je graag aan het werk in een ziekenhuis? Je kunt onder andere aan de slag op de volgende afdelingen: recovery, dialyse, intensive care of spoedeisende hulp! Of ben je liever werkzaam in een zorginstelling? En gaat je voorkeur dan uit naar Somatiek of PG? Als verpleegkundige niveau 4 of 5 is het zelfs mogelijk om extra taken op je te nemen, zoals een stukje kwaliteit en veiligheid! Naast een ziekenhuis of zorginstelling is het ook mogelijk om routes te lopen in de thuiszorg! Hierbij ben je verantwoordelijk voor je eigen routes en werk je voornamelijk zelfstandig. Alles is mogelijk via Maandag®!

Wat heeft Maandag jou te bieden? Een VAST DIENSTVERBAND! Je krijgt door Maandag de mogelijkheid om breed ervaring op te doen, waarbij je iedere maand een vast loon ontvangt. Jij gaat aan de slag als verpleegkundige bij onze opdrachtgevers. Dit biedt je de kans om een brede werkervaring op te doen. Ook heb je de mogelijkheid om uiteindelijk bij een organisatie in dienst te treden als het vanuit beide kanten bevalt.
Laat mij weten wat je voorkeur geniet, samen zorgen we voor een nieuwe frisse uitdaging!

Functie eisen

- Wij vragen van jou een diploma en BIG registratie als Verpleegkunde niveau 4 of 5.
- Je hebt je voorbehouden handelingen op orde en het allerbelangrijkste: enthousiast en gedreven om aan de slag te gaan!

recruiter van de vacature

Stephanie Wagemakers

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden