Toezichthouder Bouw

  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9012620
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Hou jij graag een oogje in het (bouw)zeil?!

In de functie als Toezichthouder Bouw ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verleende vergunningen door de bouwplantoetser. Je gaat naar buiten en voert integrale controles uit in het kader van de WABO. Hercontroles van geëiste voorzieningen/maatregelingen die niet in acht worden genomen of illegale bouwwerken geven jouw extra energie om je sterke communicatieve vaardigheden in te zetten om te communiceren met alle belanghebbenden. Bij hoge nood kun jij zelfs werkzaamheden stilleggen of pleeg je overleg met een handhaver dat dit wordt gedaan.

Je bent uitstekend in staat om je taalvaardigheid toe te passen in de inspectierapporten na je bezoek aan een locatie. De verantwoordelijkheid neem je over je eigen werkvoorraad dat deze actueel en tijdig is afgehandeld. Werken in het geautomatiseerde systeem Squit-XO is voor jou een makkie.

Bij deze vacature behoort een vast dienstverband bij Maandag® tot de mogelijkheden!

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Bouwkunde
- In het bezit van ABW 1 en/of ABW 2
- Minimaal 1 jaar ervaring als Toezichthouder Bouw bij een overheidsinstantie

What is in it for you? Maandag® biedt je een salaris naar rato van de gemeenteschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up-to-date te blijven en verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen die starten en de interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner!

Tot Maandag®!?

recruiter van de vacature

Janneke Maes

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden