Bouwplantoetser

  • Category bouw en civiel
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9012619

Over de functie

It takes both sides to build a bridge.

Jij als Bouwplantoetser bent deskundig op het gebied van de WABO, de meest recente versie van het Bouwbesluit en vergunningverlening. Op de afdeling Bouw- en Woningtoezicht bij de gemeente ontvang jij een binnengekomen bouwaanvraag en toets jij die aan de hand van het Bouwbesluit, de Bouwverordening en het bestemmingsplan. Aan de hand hiervan stel je beschikkingen, (advies)rapportages, beoordelingen en correspondenties op. Ook richtlijnen en uitvoeringsplannen zijn voor jou gesneden koek.

Aan kennis geen gebrek! Naast je huidige werkzaamheden ben je ook nog bezig met het opstellen van beleidsnotities waarna je dit gaat implementeren en evalueren.

Ook je sociale kwaliteiten komen helemaal tot hun recht in je functie als Bouwplantoetser. Je bent communicatief sterk door je adviserende rol bij vragen over bouwaanvragen, verzoeken en prioriteiten aanvragen.

Bij deze vacature behoort een vast dienstverband bij Maandag® tot de mogelijkheden!

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Bouwkunde
- Relevante trainingen en cursussen, waaronder ABW 1 en/of ABW 2
- Bij voorkeur werkervaring bij een overheidsinstantie

What is in it for you? Maandag® biedt je een salaris naar rato van de gemeenteschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up-to-date te blijven en verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen die starten en de interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner!

Tot Maandag®!?

recruiter van de vacature

Janneke Maes

recruiter van de vacature

Janneke Maes