Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9012595

Over de functie

De markt is weer volop in beweging. Overal ontstaan er nieuwe ruimtelijke plannen en stedelijk gebied moet worden (her) ingericht door de toenemende drukte. Onze opdrachtgevers staan te springen om jouw planologische kennis in te zetten. Kom jij ons team versterken in de functie van Beleidsmedeweker RO?

Voor gemeentelijke opdrachtgevers in de omgeving van Amsterdam is Maandag® altijd op zoek naar Beleidsmedewerkers Ruimtelijke Ordening.
Vind jij het leuk om jouw planologische kennis in te zetten bij verschillende opdrachtgevers en toch de zekerheid te hebben van een vast dienstverband? Presteer jij het beste door elke paar maanden een nieuwe uitdagende opdracht binnen een nieuw team op te pakken? En zie jij het als kans om hierdoor jouw kennis te verbreden en netwerk te vergroten? Dan zijn Maandag® en jij een match!

Als beleidsmedewerker RO heb je bijvoorbeeld de volgende verantwoordelijkheden:
- Integrale ruimtelijke beoordeling van en advisering over bouwinitiatieven die afwijken van geldende bestemmingsplannen
- Adviseren over de te doorlopen procedure (procesverantwoordelijk)
- Adviseren over en bijdrage aan de op te stellen nieuwe bestemmingsplannen
- Betrokken bij inspraak/vooroverleg en zienswijze
- Vertegenwoordigen van de gemeente bij bezwaar- en beroepsprocedures

Functie eisen

- Minimaal HBO opleiding (bijv. planologie)
- 3-5 jaar recente en vergelijkbare werkervaring
- Je hebt alle noodzakelijke kennis van bestemmingsplannen
- Kennis van Wro, Wabo en aanverwante beleidsterreinen (verkeer, milieu, etc.)
- Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden voor ieder doelgroep (o.a. burgers, ondernemers, bestuurders, collega’s)

Ga je aan de slag via Maandag® Amsterdam, dan staat er een gedreven team van accountmanagers en recruiters achter je, waar je terecht kan voor persoonlijke begeleiding, zakelijke aangelegenheden, kennissessies en uiteraard informele borrels.
Zie jij uitdaging in deze functie, ben je toe aan een maandag waarbij je fluitend naar je werk gaat, en denk jij aan te sluiten bij de onze Maandag® cultuur? Kom dan ons team van RO professionals versterken!

recruiter van de vacature

Koen Sanderink

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden